Ivy Bears Super Power Kids * 60

Ivy Bears Super Power Kids * 60

Lekë 2,790.00
Title:  
Suplement ushqimor për forcimin e imunitetit tek fëmijët.

60 kapsula

Ivy Bears Super Power Kids janë formuluar për të plotësuar boshllëkun e lëndëve ushqyese dhe për të ndihmuar fëmijët të plotësojnë nevojat e tyre ditore për lëndë ushqyese. 

  • Formuluar me Vitamina A, B6, C, D2, E, Riboflavin dhe më shumë për rezultatet më të mira të mundshme për të mbështetur sistemin tuaj imunitar. 100% Prodhuar në Gjermani! Pa ëmbëlsues dhe shije artificiale.
  • Formula komplekse e arushit tonë vitaminë është zhvilluar shkencërisht me nutricionistët e fëmijëve për dozën ditore të vitaminave esenciale të fëmijës suaj. 
  • Arushat për fëmijë superfuqinë prodhohen nën kontrolle të rrepta në Gjermani.
  • Arinjtë tanë janë 100% vegan, pa gluten, çamçakëz të shijshëm dhe të shëndetshëm pa soje që nuk përmbajnë asnjë dioksid titani.

Përdorimi:

  • Merrni 2 haribo në ditë.

Shiko edhe