M.A.D Acne Drying Lotion Sulfur 10% * 30 ML

M.A.D Acne Drying Lotion Sulfur 10% * 30 ML

Lekë 2,850.00
Title:  
Një trajtim gjatë natës për të reduktuar, përtharë aknet aktive.

30 ML

Një trajtim gjatë natës për të reduktuar, përtharë aknet aktive. 

Përbërësit Aktivë:

  • Squfur 10% Trajtues i akneve, një mineral natyral i cili trajton lëkurën me tendencë akneike duke ndihmuar në eksfolimin e qelizave të vdekura dhe ka veprim antibakterial.
  • Kamfur Një ekstrakt natyral nga pema e Kamfurit. Kur aplikohet në lëkurë ka veprim antibakterial dhe një efekt ftohës duke ndihmuar në qetësimin e lëkurës së irrituar.
  • Acidi salicilik eksfolion qelizat e vdekura të lëkurës, duke lejuar agjentët e tharjes tërësisht natyrale të depërtojnë në poret dhe të trajtojnë aknet.

Nuk përmban parabenë apo ngjyrues kimikë. Lufton dhe parandalon aknet.

  • Mos e tundni produktin. Lëreni sedimentin të precipitoje në fund të enës. 
  • Pastrojeni lëkurën tërësisht përpara se të aplikoni locionin përtharës. 
  • Lyeni një tampon pambuku në përmbajtjen ngjyrë rozë. 
  • Aplikojeni mbi akne dhe lëreni në lëkurë të veprojë gjatë gjithë natës. 
  • Mund të ndodhë tharje e tepërt e lëkurës, kufizoni përdorimin në një aplikim në ditë ose sipas udhëzimeve të mjekut. 
Nuk është produkt kozmetik mbulues.

Shiko edhe