Marnys Artrohelp Forte * 20

Marnys Artrohelp Forte * 20

Lekë 4,200.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e sistemit muskulo-skeletik.

20 flakone

Marnys Artrohelp Fort eështë një shtesë ushqimore në formë të lëngshme, që ushqen kërcin, kyçet dhe kockat për lëvizshmërinë, fleksibilitetin dhe elasticitetin e tyre falë kombinimit ekskluziv të Kolagjenit të hidrolizuar, Acidit hialuronik, Omega 3, Glukozaminës, Kondroitinës, Trëndafilit, Hithrës, Kalciumit dhe Vitaminës D3. K2 dhe E.

Përbërësit në MARNYS® Artrohelp Forte kanë veti të shumta për sistemin osteoartikular (kërc, tendinat, kockat dhe kyçet):

  • Kolagjeni i Hidrolizuar, Acidi Hialuronik dhe Omega 3 sigurojnë proteina dhe lipide që janë pjesë e strukturave të kërcit dhe kockave për elasticitetin dhe lubrifikimin e tyre.
  • D-Glukozamina dhe Kondroitina janë përbërës kyç në strukturën e kërcit. Përveç kësaj, ata marrin pjesë në prodhimin e substancave të tjera duke siguruar qëndrueshmëri dhe lubrifikim brenda sistemit osteoartikular.
  • Hithra (përmbajtja minimale e silicës: 7%) ka marrë një përdorim të rëndësishëm për arsye të ndikimit në mirëfunksionim e sistemit muskuloskeletik.
  • Trëndafili ofron një përmbajtje të lartë të Vitaminës C (250 mg) e cila kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të kërcit dhe kockave; 
  • Kalciumi, Vitaminat D3 dhe K2 kontribuojnë në mirëmbajtjen normale të kockave dhe Vitamina E, e cila kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi oksidativ.
MARNYS® Artrohelp Forte është një suplement i shkëlqyer për ata që duan të ruajnë sistemin e tyre osteoartikular.

Këshillohet të merret 1 flakon në ditë.

Shiko edhe