Doppelherz Gelenk 1200 * 60

Doppelherz Gelenk 1200 * 60

Lekë 4,040.00
Title:  
Suplement për kockat dhe artikulacionet.

30 Tableta + 30 Kapsula

Sistemi ynë muskulo-skeletor, kyçet, kërcet, muskujt, tendinat dhe ligamentet, sfidohen çdo ditë. Stresi, mbipesha dhe mosha janë faktorë të rëndësishëm. Për të mbajtur lëvizshmërinë dhe cilësinë e jetës në çdo moshë, mund të kontribuojë një dietë e shëndetshme dhe stërvitje e vazhdueshme.

DoppelHerz GELENK 1200 përmban vitaminë C, vitaminë D, vitaminë K dhe elementë si zinku, bakri, mangani dhe seleniumi. Gjithashtu përfshihen 1,200 mg glukozaminë, 200 mg kondroitinë, 50 mg acid hialuronik dhe enzimat bromelain dhe papain.

Ky paketim përmban tableta dhe kapsula që gëlltiten me lehtësi.

Tabletat:

  • Vitamina C kontribuon në formimin e kolagjenit për një funksion normal të kërceve dhe kockave.
  • Vitaminat K and D kontribuojnë në mbajtjen e kockave normale. Vitamina D ndihmon në funksionin e muskujve. Ajo kontribuon në përdorimin e kalciumit dhe mbajtjen e niveleve normale të tij në gjak.
  • Vitamina E dhe Vitamina C ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Tabletat përmbajnë edhe 1200mg glukozaminë hidroklorid. Glukozamina është një komponent nga guacka e karkalecit.

Kapsula:

Elementët si zinku, seleniumi, mangani dhe bakri ndihmojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

  • Zinku dhe mangani kontribuojnë në ruajtjen e kockave normale. Gjithashtu, mangani kontribuon në formimin e indit lidhor, bakri ndihmon në mbajtjen e indit lidhor. Indi lidhës i referohet strukturave mbështetëse dhe stabilizuese të trupit. Ai i jep tendinave dhe ligamenteve fuqinë e tyre tërheqëse.
  • Kondroitina dhe acidi hialuronik janë me origjinë shtazore. Enzima bromelain nxirret nga ananasi ndërsa papain nga papaya.

Pa gluten, pa laktozë.


Merrni një tabletë dhe një kapsulë në ditë me një gotë ujë.

Shiko edhe