Megastar K * 20 ML

Megastar K * 20 ML

Lekë 1,410.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë vitaminën K.

20 ml

Megastar K është një suplement ushqimor me bazë vitaminash.

Ai përmban:

  • Vitaminë K- parandalon episodet hemorragjike,  si rezultat i mungesës së saj dhe sëmundjes së rakitizmit.
  • Vitaminë C- me veprimin antioksidant, mbron qelizat nga stresi oksidativ dhe forcon sistemin imuntar.
  • Vitaminë D- ndihmon në rritjen e shëndetshme trupore të sistemit skeletik dhe daljen e dhëmbëve të shëndetshëm.
  • Vitaminë E- me veti të theksuara antioksidante.

Dozimi:

  • Fëmijët në grupmoshën 0-2 vjeç- 0.5 ml solucion/ 2 herë në ditë.
  • Fëmijët në grupmoshën 2-5 vjeç- 0.5 ml solucion/ 3 herë në ditë.

Nuk duhet tejkaluar doza ditore e rekomanduar.


Shiko edhe