Mister Baby Acqua Di Colonia * 100 ML

Mister Baby Acqua Di Colonia * 100 ML

Lekë 2,000.00
Title:  
Parfum i freskët për fëmijë që nga muaji i parë i lindjes.

100 ml

Mister Baby Acqua Di Colonia është një aromë e freskët lulesh, që përkëdhel të vegjlit dhe zgjon kujtime tek të rriturit. 

  • Në sajë të përmbajtjes me Vaj Kastori dhe Ekstrakte Kamomili, siguron një efekt qetësues në lëkurën e fëmijës.
  • Formulimi i tij, jo irritues dhe i krijuar posaçërisht për fëmijën tuaj, është gjithashtu i përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme. 

Kolonja Mister Baby mund të përdoret që në muajt e parë për të përfunduar këndshëm higjenën e përditshme falë mungesës totale të alkoolit.

Hidhni disa pika parfumi në duart tuaja dhe masazhoni me kujdes lëkurën e fëmijës.

Shiko edhe