Mister Baby Body Cream * 250 ML

Mister Baby Body Cream * 250 ML

Lekë 1,500.00
Title:  
Krem hidratant trupi për fëmijë, që nga lindja.

250 ml

Mister Baby Body Cream zhvilluar dhe patentuar pas vitesh kërkimi nga Qendra Kërkimore e Avancuar, përmban NMF 7 që fuqizon veprimin natyror të Faktorit Natyral Hidratues në hidratimin e lëkurës së foshnjës. 

Shtatë përbërësit e tij natyrorë, disa prej të cilëve gjenden fiziologjikisht të pranishëm në lëkurë, i japin këtij produkti aftësinë për të: 

  • rikrijuar përmbajtjen hidratuese të epidermës;
  • mbajtur shkallën e duhur të lagështisë së shtresës korneale;
  • përmirësuar funksionin barrierë dhe fuqinë absorbuese të lekurës. 

Për më tepër efikasitet kombinohet me Vaj Kërnel dhe Gjalpë Shea.

Aplikoni një sasi të mjaftueshme kremi në lëkurën e fëmijës, duke e masazhuar butësisht.

Shiko edhe