Mister Baby Cleansing Mousse * 200 ML

Mister Baby Cleansing Mousse * 200 ML

Lekë 1,000.00
Title:  
Shkumë pastruese për lëkurën dhe flokët e fëmijëve që nga lindja.

200 ml

Mister Baby Cleansing Mousse përmban NMF 7, përbërësin e ri aktiv të zhvilluar pas viteve të kërkimit dhe të patentuar nga Advanced Research Mister Baby që përsërit veprimet e NMF (Faktori Hidratues Natyror) në hidratimin e lëkurës së fëmijës. 

Shtatë anëtarët e tij, disa që ndodhen natyrshëm në lëkurën e foshnjës, i japin këtij përbërësi aktiv me cilësi të lartë: 

  • kapacitetin për të rindërtuar hidratimin në sipërfaqen e epidermës;
  • aftësi për të ruajtur shkallën e duhur të lagështisë së shtresës barrierë;
  • mundësinë për të përmirësuar funksionin barrierë të lëkurës, duke përmirësuar në të njëjtën kohë, strukturën dhe hidratimin e saj. 

Linja e pastrimit me NMF7, siguron veprim të butë në lëkurë duke ndihmuar në ruajtjen e shëndetit të saj natyral. 

Formulimet janë jashtëzakonisht delikate. 

  • Surfaktantët e përdorur janë veçanërisht ekstra të butë, të përshtatshëm për përdorim edhe tek të porsalindurit. 

Produktet e kësaj linje prodhojnë një shkumë shumë të lehtë, gjë që e bën shpëlarjen më të lehtë.

  • Aplikoni një sasi të mjaftueshme shkume në flokë dhe lëkurë të njomë.
  • Masazhoni me kujdes.
  • Shpëlani me ujë të bollshëm, të ngrohtë.

Shiko edhe