Mister Baby Cleansing Wipes * 72

Mister Baby Cleansing Wipes * 72

Lekë 400.00
Paketimi:  
Letra të lagura për pastrimin delikat të fytyrës, trupit dhe zonës së pelenave tek bebet.

10 copë, 720 copë

Mister Baby Cleansing Wipes janë bërë nga një pëlhurë e butë jo e endur me një formulë të pasur me Ekstrakte Bimore dhe Proteina Orizi, të cilat garantojnë një veprim efektiv mbrojtës dhe zbutës, duke pastruar butësisht fytyrën, duart dhe pjesën e poshtme të foshnjës. 

Qëndrojnë të freskëta në paketime, që mund të mbyllen.

  • Për më tepër, të gjitha produktet Mister Baby janë krijuar posaçërisht për fëmijët nga Qendra Kërkimore e Avancuar Mister Baby, një grup pediatrësh, dermatologësh, mjekësh obstetër, infermierësh dhe një ekip specialistësh nga universitetet prestigjioze italiane. 
  • Sepse siguria e një të porsalinduri varet nga kush kujdeset për të.

  • Përdoret për pastrim të butë të duarve, fytyrës dhe zonës së pelenave. 
  • Pas përdorimit, mbyllni kapakun me kujdes për të ruajtur lagështirën në vlera optimale.

Shiko edhe