Mister Baby Gentle Shampoo 250 ML

Lekë 790.00
Title:  
Shampo delikate për pastrimin e flokëve të bebeve.

250 ml

Mister Baby Gentle Shampoo është veçanërisht e përshtatshme që nga lindja, për larjen dhe zbërthimin e nyjeve të vogla në flokët e hollë të foshnjave.

  • Përmban përbërësin novator aktiv NMF7, një kompleks elementësh natyrorë, disa të pranishëm në lëkurën e foshnjës, i cili siguron mbrojtje dhe ndihmon në ruajtjen e hidratimit dhe shëndetit natyror të lëkurës. 

Shkuma e saj e butë e bën larjen dhe shpëlarjen më të lehtë. 

  • Produkte ekstra të ndjeshëm, me Surfaktantë të Butë të përshtatshëm edhe nga ditët e para të jetës. 

Shkuma e butë dhe e lëmuar e bën aplikimin dhe shpëlarjen më të lehtë. 

Formulë delikate.

  • Aplikoni shampon në flokë të njomë, duke e masazhuar butësisht.
  • Shpëlani flokët me ujë të ngrohtë.

Shiko edhe