Natural Factors Biotin 1000 MCG * 90

Natural Factors Biotin 1000 MCG * 90

Lekë 2,000.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë Biotinën.

90 kapsula

Natural Factors Biotin 1000 MCG (vitamina B7) është një vitaminë e tretshme në ujë që luan një rol jetik në metabolizmin e shëndetshëm dhe ndihmon në krijimin e enzimave të rëndësishme. 

Ndihmon trupin të shpërbëjë yndyrnat, karbohidratet dhe proteinat. 

Biotina përdoret shpesh për të rritur shëndetin e lëkurës, flokëve dhe thonjve.

  • I përshtatshëm për vegjetarianë/veganë.
  • Pastërti dhe fuqi e garantuar.

1 kapsulë në ditë ose siç udhëzohet nga një profesionist shëndetësor.

Shiko edhe