Natural Factors Vitamin B2 100 MG * 90

Natural Factors Vitamin B2 100 MG * 90

Lekë 1,530.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndihmon në metabolizmin energjitik.

90 tableta

Natural Factors Vitamin B2 100 MG është një vitaminë e tretshme në ujë.  Riboflavina është thelbësore për metabolizmin e karbohidrateve, yndyrave dhe proteinave, gjë që stimulon në rritjen e nivelit të prodhimit të energjisë në trup. Riboflavina gjithashtu ndihmon në ruajtjen e shëndetit të syve, lëkurës, flokëve dhe mukozave.

Vitamina B2 ka një rol në:

  • Ruajtjen e mukozave në sistemin e tretjes;
  • Mbajtja e një mëlçie të shëndetshme;
  • Shndërrimi i triptofanit në niacinë, një aminoacid;
  • Mbajtja e syve, nervave, muskujve dhe lëkurës të shëndetshme;
  • Përthithja dhe aktivizimi i hekurit, acidit folik dhe vitaminave B1, B3 dhe B6;
  • Prodhimi i hormoneve nga gjëndrat mbiveshkore;
  • Parandalimi i zhvillimit të kataraktave;
  • Zhvillimi i fetusit, veçanërisht në zonat ku mungesa e vitaminës është e zakonshme;

1 tabletë në ditë ose sipas udhëzimeve të një profesionisti shëndetësor.

Shiko edhe