Natural Factors Zinc Chelate 25 MG *90

Natural Factors Zinc Chelate 25 MG *90

Lekë 1,950.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë zinku që është një mineral që gjendet pothuajse në çdo qelizë të trupit .

25 mg 90 tableta

Zinku është i përfshirë në një numër të madh të funksioneve biologjike.

  • Zinku ndihmon në ndarjen normale të qelizave, gjë që e bën atë veçanërisht të rëndësishëm për rritjen dhe zhvillimin gjatë shtatzënisë dhe fëmijërisë. 
  • Ai është i përfshirë në formimin dhe mineralizimin e kockave, duke ndihmuar në ruajtjen e kockave dhe dhëmbëve të fortë.
  • Zinku gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në sintezën e kolagjenit dhe proteinave, funksionin seksual, pjellorinë, aktivitetin antioksidues dhe rritjen e imunitetit.

Doza e rekomanduar është 1 ose 2 tableta në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe