Natures Truth Biotin + Keratin With Alpha Lipoic Acid 5,000 MCG*50

Lekë 2,600.00
Title:  
Suplement ushqimor që ndihmon në mirëqenien e flokëve, lëkurës dhe thonjve.

50 kapsula

  • Biotina, e njohur gjithashtu si vitamina B-7, është një lëndë ushqyese thelbësore që gjendet zakonisht në një gamë të gjerë ushqimesh duke përfshirë vezët, arrat, brokolin.
  • Acidi alfa lipoik është një përbërës organik që është natyrshëm i pranishëm në çdo qelizë të trupit.
  •  Keratina është një proteinë e rëndësishme strukturore.

Çdo porcion i kapsulave tona me çlirim të shpejtë përmban 5,000 mcg biotinë me fuqi të lartë me keratin dhe acid alfa lipoik për të ofruar mbështetje gjallëruese dhe vitalizuese.


Doza e rekomanduar është 1 kapsulë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe