NovExpert Coffret Vitamine C Kit

NovExpert Coffret Vitamine C Kit

Lekë 6,550.00
Title:  
Seti kundër plakjes për të gjitha llojet e lëkurës.

-

Novexpert Coffret Vitamine C është një set kundër plakjes për fytyrën për të gjitha llojet e lëkurës.
Një rutinë 100% e vitaminës C e zhvilluar nga mjekët e Novexpert për lëkurën që i mungon shkëlqimi, ka një çehre të shurdhër dhe/ose shfaq linja dhe rrudha të holla. Vitamina C, antioksidante, kundër zbehjes dhe kundër plakjes, është një përbërës aktiv që nuk duhet harruar nëse dëshironi të shijoni Vitin e Ri pa u shqetësuar për lëkurën tuaj. Bëjini si dhuratë një personi të dashur ose trajtojeni veten pa moderim.

Një set me veprim të trefishtë:

  • PASTRONI në mënyrë efektive me një teksturë të butë, mbështjellëse, falë shkumës pastrues Radiance Flash. Një pastrues me vitaminë C që përmban gjithashtu ekstrakt papaja dhe glukonolactone për një shkëlqim rrezatues që në hapin e parë të rutinës suaj.
  • I jep lëkurës tuaj një shkëlqim rrezatues me dyshen: Shkumë pastrues me flash Radiance dhe përforcues të vitaminës C që përmban 25% vitaminë C të stabilizuar për një nxitje të menjëhershme dhe afatgjatë të shkëlqimit, falë veprimit antioksidues të vitaminës C.
  • Zbutet menjëherë me veprimin e butë peeling të shkumës pastrues Radiance Flash, dhe më pas zbutet për një kohë të gjatë falë veprimit antioksidues dhe forcues të kolagjenit të Përforcuesit të Vitaminës C. Vitamina C Coffret vlerësohet edhe nga meshkujt!

Shiko edhe