So Eco Bamboo Facial Cleansing Kit

Lekë 1,400.00
Title:  

Set pastrues për fytytrën.

-

Set pastrues për fytytrën.

Seti përmban:                                                                                                                           

  • 2 disketa për heqjen e grimit                                                                                                   
  • 2 copa peshqiri për heqjen e grimit

Të dizenjuara për t'u kujdesur për të gjitha llojet e lëkurës, copat dhe disketat për heqjen e makeup, pastrojnë lehtësisht çdo gjurmë grimi, nga bazat e përditshme deri te formulimet rezistente ndaj ujit. Përjetoni një pastrim të plotë që e lë lëkurën tuaj të ndjehet të freskët dhe pa asnjë mbetje.


Shiko edhe