Brushworks Shower Pamper Set

Brushworks Shower Pamper Set

Lekë 2,100.00
Title:  
Set për rutinën e dushit. 

-

Brushworks Shower Pamper Set  përfshin një sërë aksesorësh thelbësor, të zgjedhur me kujdes për të përmirësuar rutinën tuaj të dushit, për t'ju lënë të ndiheni të freskët, të rigjallëruar dhe të përkëdhelur nga koka te këmbët. 

Brushworks Pamper Set përmban një krehër dushi, furçë masazhuese të skalpit të kokës, doreza eksfoluese dhe një peshqir flokësh me mikrofibër super të butë.

Shiko edhe