Brushworks Heatless Hair Curling Set

Lekë 1,500.00
Title:  

Set për stilimin e kacurrelave pa përdorur nxehtësi. 

-

Brushworks Heatless Hair Curling Set, zgjidhja përfundimtare për arritjen e kaçurrelave mahnitëse, pa përdoru nxehtësi, duke i mbajtur flokët tuaj të shëndetshëm dhe të mbrojtur. 

Ky set përfshin një skrunchi për kaçurrela dhe një krehër të projektuar posaçërisht për të ndarë kacurrelat, duke ju lejuar të krijoni dhe mbani kaçurrela të bukura pa pasur nevojë për mjete të dëmshme për stilimin e tyre. 

  • Me një Scrunchie që krijon onde ose kaçurrela të qëndrueshme në flokët tuaj gjatë natës, ju do të zgjoheni me flokë të rregullt dhe të stiluar si në sallon. 
  • Krehëri shoqërues i kaçurrelave është projektuar për stilim të lehtë dhe efikas, duke ju lejuar të ndani kaçurrelat ose ondet tuaja sipas dëshirës.

Ky set ofron një stilim pa nxehtësi dhe pa dëmtime për të arritur kaçurrela të mrekullueshme, me pamje natyrale, perfekte për ata që duan të minimizojnë ekspozimin ndaj nxehtësisë dhe të ruajnë të shëndetshëm flokët e tyre!

Shiko edhe