Brushworks Cleanse & Pamper Set

Lekë 1,600.00
Title:  
Tre aksesorë të domosdoshëm për flokë dhe lëkurë të shëndetshme.

-

Tre aksesorë të domosdoshëm për flokë dhe lëkurë të shëndetshme. Peshqir me mikrofibra për flokët e lagur, shiriti për të mbajtur flokët tuaj kur bëni rutinen e kujdesit të fytytrës ose makeup dhe peshqirin e butë për të hequr grimin me lehtësi.

Shiko edhe