Now Biotin 10 MG * 120

Now Biotin 10 MG * 120

Lekë 3,080.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e lëkurës, flokëve dhe thonjve.

120 kapsula

Now Biotin 10 MG është një vitaminë e tretshme në ujë e nevojshme për rritjen normale dhe funksionimin e trupit. 

Biotina funksionon si një element kyç rregullator në glukoneogjenezën, sintezën e acideve yndyrore dhe në metabolizmin e disa aminoacideve. Krahas rolit të saj në prodhimin e energjisë, biotina rrit sintezën e disa proteinave. 

  • Përveç kësaj, biotina promovon funksionin e shëndetshëm të sistemit imunitar dhe luan një rol kritik në shëndetin e lëkurës.
  • Megjithëse nevojiten më shumë kërkime për të vlerësuar efektet e saj në rritjen e flokëve, biotina ka disa përfitime të provuara.
Për shembull, biotina është një nga disa vitamina B që mbështesin një metabolizëm të shëndetshëm.

Gjithashtu mendohet se biotina:
  • redukton inflamacionin;
  • përmirëson funksionin kognitiv;
  • ndihmon në uljen e nivelit të sheqerit në gjak tek njerëzit me diabet;
  • rrit kolesterolin e “mirë” HDL dhe ulin kolesterolin “i keq” LDL.

Merrni 1 kapsulë në ditë gjatë vaktit kryesor.

Shiko edhe