Phyto Phytophaner 1+1 * 240

Lekë 6,250.00
Title:  
Kapsula për thonj dhe flokë të shëndetshëm.

240 Kapsula

Krijuar për flokë dhe thonj të shëndetshëm.

Ky suplement është një shpëtimtar për flokët dhe thonjtë e dobët, të rralluar, të dëmtuar. Dy kapsula në ditë do të krijojnë pamjen e flokëve më të plotë, më të trashë, me shkëlqim dhe thonj më të fortë dhe më të gjatë.

E pasur me përbërës natyralë, çdo dozë ditore e kësaj vitamine ushqyese - e përbërë nga acide yndyrore dhe një përzierje antioksidantësh - nxit prodhimin e keratinës, rritjen e shëndetshme të flokëve, thonjtë dhe qerpikëve.

Përbërësit:

  • Vitamina E: Mbron flokët dhe lëkurën nga dëmtimi i faktorëve të jashtëm
  • Omegas 3 & 6: Rrisin shkëlqimin e flokëve, zgjasin ciklin jetësor të flokëve
  • Vitaminat B & C: Promovon rritjen e shëndetshme të flokëve dhe thonjve dhe rrisin prodhimin e keratinës
  • Pro-Vitamina A: Ndihmon në rritjen e shkëlqimit të lëkurës

-95% panë përmirësim të cilësisë së flokëve
-Pa Paraben | Pa Sulfate | Pa Silikon | Pa vajra minerale

Doza e rekomanduar është 2 kapsula në ditë, mundësisht në mëngjes. Për rezultate më të mira, përdoreni trajtimin për 4 muaj.

2 kapsula në ditë do t'ju japin flokë më të plotë, të trashë, më të shndritshëm dhe do të përmirësojnë thonjtë e hollë, të dobët ose të ndarë.

Përdoreni si kurë 2 herë në vit, gjatë Pranverës dhe Vjeshtës, kur shihni dobësim të rrënjës së flokut.


Shiko edhe