Power Of Nature B50 Complex * 30

Power Of Nature B50 Complex * 30

Lekë 1,600.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje të të gjithë kompleksit të Vitaminave B.

30 kapsula

Vitaminat B janë një grup vitaminash të tretshme në ujë. Çdo vitaminë B ka një rol të veçantë në trup, megjithatë ato veprojnë në mënyrë sinergjike me njëra-tjetrën! Efekti i përgjithshëm i vitaminave B ndikon në një sërë procesesh biologjike në trup.

Kompleksi B50 është një formulë e përbërë nga lëndët ushqyese të mëposhtme:

Vitaminat Β1, Β2, Β6, Β12, Niacina, Acidi Pantotenik, Biotina: Kontribuojnë në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë.
Vitaminat Β1, Β2, Β6, Β12, Niacina, Biotina: Kontribuojnë në funksionimin normal të sistemit nervor.
Vitaminat Β2, Β6, , Β12, Niacin, Pantotenik, Folate: Kontribuojnë në metabolizmin normal të prodhimit të energjisë.
Vitamina Β1, Β6, Β12, Niacina, Folate, Biotinë: Kontribuojnë në funksionin normal psikologjik.
Vitaminat Β6, Β12, Folate: Kontribuojnë në metabolizmin normal të homocisteinës.
Vitaminat Β2, Niacina, Biotina: Kontribuojnë në mirëmbajtjen e membranave normale të mukozës.
Vitaminat Β2, Niacina, Biotina: Kontribuojnë në ruajtjen e lëkurës normale.
Vitaminat Β6, Β12: Kontribuojnë në formimin normal të qelizave të kuqe të gjakut.
Vitaminat Β6, Β12, Folate: Kontribujnë në funksionimin normal të sistemit imunitar.
Folate, Vitamina B12: Kanë një rol në procesin e ndarjes së qelizave.
Vitamina Β1: Kontribuon në funksionin normal të zemrës.
Vitamina B2: Ka një rol në procesin e specializimit të qelizave.
Vitamina B2: Kontribuon në ruajtjen e shikimit normal.
Vitamina B2: Kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Vitamina B6: Kontribuon në sintezën normale të cisteinës.
Vitamina B6: Kontribuon në rregullimin e aktivitetit hormonal.
Vitamina B6: Kontribuon në metabolizmin normal të proteinave dhe glikogjenit.
Folate: Kontribuon në formimin normal të gjakut.
Folate: Kontribuon në sintezën normale të aminoacideve.
Folate: Kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë.
Acidi Pantotenik: Kontribuon në performancën normale mendore.
Acidi Pantotenik: Kontribuon në sintezën dhe metabolizmin normal të hormoneve steroide, vitaminës D dhe disa neurotransmetuesve
Biotina: Kontribuon në ruajtjen e flokëve normal.

Merrni 1 kapsulë para konsumit të mëngjesit.

Shiko edhe