Probival Choco+C+Zn * 20

Probival Choco+C+Zn * 20

Lekë 1,440.00
Title:  
Suplement ushqimor për fëmije me bazë multivitamina dhe prebiotike.

20 tableta të përtypshme

Probival Choco + C + Zn është në një suplement në formën e një ariu çokollate që fëmijët e pranojnë dhe e duan.

  • Ai përmban baktere të mira të acidit laktik dhe bifidobaktere - ne i quajmë ato "baktere të fëmijëve" sepse ata janë banorë natyrorë të traktit të zorrëve dhe baktere probiotike të testuara më së miri.
  • Inulina dhe zinku kontribuojnë në efikasitetin e jashtëzakonshëm të këtij produkti.
  • Falë formulës së tij unike, mund të ndihmojë në mënyrë efektive në të gjitha kushtet kur flora e zorrëve është e shqetësuar dhe shfaqet në formë diarreje.

Doza e rekomanduar për fëmijët nën moshën katër vjeç eshte nje arush çokollate në ditë.

Fëmijët mbi moshën katër vjeç mund të marrin dy arinj çokollate në ditë.

Shiko edhe