Rvb Lab Microbioma Anti-Imperfection Serum 30 ML

Lekë 4,790.00
Title:  
Serum kundër imperfeksioneve për lëkura mikse dhe të yndyrshme.

30 ml

Trajtim intensiv ribalancues për lëkura problematike, me pore të mëdha dhe shenja në lëkurë.

Ideal në trajtimin e lekurave kuperoze, lëkurave me akne, të irrituara nga terapitë farmakologjike ose antibiotikët. 

Falë ReviBiome System, ribalancon ekosistemin e bakterieve të mira dhe fiziologjike prezente në sipërfaqen e lëkurës duke kundërvepruar ndaj proçeseve të irritimit, dehidratimit dhe moshës.

Përbërësit aktiv:
ReviBiome System: ribalancon mikrobiomën kutane.
HYALU SMART PGA: anti -rrudhë, elasticizues, tonifikues dhe hidratues.
 Seboclear: rregullon prodhimin e sebumit dhe kundërvepron ndaj akneve.
Anti-rouge complex: riforcon muret e kapilarëve dhe ndihmon uljen e skuqjes së fytyrës.
Vitamin PP 3%: forcon lëkurën, duke kundërvepruar ndaj formimit të pikave të zeza dhe shenjave të akneve.

Pas pastruesit dhe tonikut, aplikoni 1 deri në 2 pika të serumit në fytyrë dhe qafë.

Shiko edhe