Sanagol TreImmuno * 150 ML

Sanagol TreImmuno * 150 ML

Lekë 1,650.00
Title:  
Suplement ushqimor për fëmijë, për forcimin e imunitetit.

150 ml

Sanagol TreImmuno është një suplement ushqimor me ekstrakte bimore si: Ekstrakt Ekinace, Ekstrakt Astralagus dhe Ekstrakt Fir Buds.

Baza bimore e tij kombinohet me dy minerale kryesore për mirëqënien e organizmit si Mangani dhe Bakri.

  • Mangani dhe Bakri mbrojnë qelizat nga stresi oksidativ.
  • Ekstraktet bimore, specifikisht ai i Ekinaces janë të domosdoshme për stimulimin e mbrojtjes natyrale të trupit. Ai gjithashtu ndihmon në mirëqënien e traktit të sipërm respirator.

Shija e këndshme e luleshtrydhes e bën të përshtatshëm për fëmijët.

Pa gluten.

Rekomandohet përdorimi i 10ml deri në 20 ml shurup në ditë.

Mund të pihet i holluar me ujë ose jo.

Tundeni shishen para përdorimi.

Shiko edhe