Solgar Beta Carotene *60

Solgar Beta Carotene *60

Lekë 2,498.00
Title:  
Suplement ushqimor që ka benefite të larta atioksiduese.

60 kapsula

Beta-karoteni quhet Pro-Vitamina A sepse shndërrohet në Vitaminë A.

  • Ky fitonutrient është një antioksidant dhe një lëndë ushqyese thelbësore për shikim të shëndetshëm, shëndetin e lëkurës dhe për ruajtjen e një sistemi të shëndetshëm imunitar.
  • Ky formulim përdor beta-karoten me burim natyral që rrjedh nga algat D. Salina.
  • Ofrohet në formë kapsulash me bazë vajore për të nxitur përthithjen dhe asimilimin optimal.


Doza e rekomanduar është 1 kapsulë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe