Solgar Skin Nails And Hair Formula* 60

Solgar Skin Nails And Hair Formula* 60

Lekë 2,569.00
Title:  
Suplemet ushqimor që ndihmon në mirëqenien e flokëve,thonjve dhe lëkures.

60 tableta

Lëkura, flokët dhe thonjtë janë pasqyrë e shëndetit të përgjithshëm dhe gjendjes së mirë të organizmit.

  • Formulë komplekse e balancuar dhe unike e cila përmban aminoacide, pluhur të algës së kuqe, msm, zink, bakër, dhe vitaminë
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionim normal të lëkurës.
  • Zinku kontribuon në mirëmbajtjen normale të flokëve, lëkurës dhe thonjëve.
  • Bakër kontribuon në pigmentimin normal të flokëve dhe lëkurës.
  • Sulfuri, zinku dhe vitamina C janë faktorë të rëndësishëm për formimin e kolagjenit.
  • I pranishëm është edhe bakri, i rëndësishëm për formim të melaninës – pigmentit të lëkurës dhe parandalues i shfaqjes së flokëve të zbardhura.
  • Aminoacidet si prolina dhe lizina kontribuojnë në sintezën më të mirë të kolagjenit dhe indit lidhor.Doza e rekomanduar është 2 tableta në ditë, gjatë ushqimit.

Shiko edhe