Solgar Vitamin B-Complex 50 High Potency *100

Solgar Vitamin B-Complex 50 High Potency *100

Lekë 3,857.00
Title:  
Suplement ushqimor që përfshin llojet esenciale të vitaminës B dhe luan një rol të rëndësishëm në organizmin e njeriut.

100 kapsula

Vitamin B Complex “50” është një potencial i lartë Vitaminave B-Kompleks që jep një dozë 50 mg të vitaminave kryesore B.

  • Shumë vitamina B janë të ndërvarura, dhe kështu është më mirë që të merren në kombinim, të tilla si përmes një kompleksi B ose një vitamine të shumëfishtë që përmban një kompleks vitaminash B.
  • Formula unike e Solgar përmban: Thiamine (B1), Riboflavin (B2), Niacin (B3), Acid Pantotenik (B5) dhe Vitaminë B6, së bashku me vitamina të tjera të grupit B si Acidi Folik, Biotina (B7) dhe Vitamina B12.
  •  Vitaminat B ndihmojnë trupat tanë të shndërrojnë ushqimin në energji, duke na lejuar të qëndrojmë me energji gjatë gjithë ditës, si dhe mbështesin performancën tonë mendore.Rekomandohet 1 kapsulë çdo ditë.

Shiko edhe