SugarBear Hair Vitamins * 74

SugarBear Hair Vitamins * 74

Lekë 4,900.00
Title:  
Vitamina për flokët me biotinë, acidi folik dhe vitamina D.

60 tableta xhelatinoze

  • Vitaminat e SugarBearHair janë vitamina të buta, të shijshme, për tu përtypur.
  • Ato janë vegane, të prodhuara në SHBA.
  • Ato janë të aromatizuara me manaferrat natyrale për një shije të ëmbël që mund të shijoni
  • Vitamina thelbësore për flokët me Biotin, Acid Folik dhe Vitaminë D.

2 arusha në ditë. Vitaminat funksionojnë më së miri për një minimum prej 3 muajsh.

Shiko edhe