Synergy Bisyn Biotin 1000 MCG * 60

Synergy Bisyn Biotin 1000 MCG * 60

Lekë 1,140.00
Title:  
Suplement ushqimor në formë kapsule që ndihmon në rritjen e shëndetshme të flokëve dhe thonjve.

60 kapsula

Synergy Bisyn Biotin 1000 MCG  është suplement ushqimor në formë kapsule që ndihmon në rritjen e shëndetshme të flokëve dhe thonjve

  • Përmban Biotinë e cila kontribuon në mënyrë të drejtpërdrejtë në rritjen e shpejtë e të shëndetshme të flokëve nga rrënja. 

Bisyn rekomandohet të përdoret tek të rriturit.

 

Rekomandohet të merrni çdo ditë 1 (një) kapsulë me një gotë ujë.

Shiko edhe