Trudi Gel Balsamico Profumato * 70 G

Trudi Gel Balsamico Profumato * 70 G

Lekë 1,250.00
Title:  
Xhel balsamik për fëmijë.

70 g

Trudi Gel Balsamico Profumato përmban ekstrakte natyrale dhe vajra esenciale me veti balsamike.

Përbërësit aktivë:

  • Ekstrakt Dëllinje;
  • Ekstrakt Eukaliptus;
  • Ekstrakt Aloe Vera; 
  • Mjaltë.

Inhalimi i tyre, i favorizuar nga një masazh delikat, mban të lirë traktin respirator dhe lehtëson gjumin për të vegjlit gjatë gjithë natës.

Masazhojeni produktin me butësi në kraharorin e fëmijës deri në përthithje të plotë.

Do çlirohet një aromë e freskët, e cila zgjat gjatë gjithë natës.

Shiko edhe