Uriage Bebe 1st Cradle Cap Care * 40 ML

Uriage Bebe 1st Cradle Cap Care * 40 ML

Lekë 1,650.00
Title:  
Krem eleminues i krustave të qumështit dhe frenues i prodhimit të sebumit në skalpin e bebeve dhe fëmijëve.

40 ml

Uriage Bebe 1st Cradle Cap Care ndihmon në eliminimin e krustave dhe zvogëlon rishfaqjen e tyre, duke kufizuar sebumin e tepërt.

  • Eliminon krustat- Lidhja e Kompleksit të patentuar anti-irritues TLR2 dhe përbërësve aktivë pastrues me Ujin Termal Uriage pastron me shpejtësi krustat, ndërsa rregullon prodhimin e sebumit.
  • Qetëson- I pasur me Ujë Termal Uriage dhe përbërës aktivë qetësues, ky krem qetëson ndjesitë e parehatisë.

  1. Aplikoni kremin direkt në skalpin e kokës në mbrëmje.
  2. Lëreni gjatë natës.
  3. Lani flokët e fëmijës me një shampo të veçantë ditën tjetër për të eleminuar luspat.

Shiko edhe