Vitabiotics Perfectil Skin Hair & Nails *30

Vitabiotics Perfectil Skin Hair & Nails *30

Lekë 2,200.00
Title:  
Suplement ushqimor për mirëqënien e flokëve, lëkurës dhe thonjve.

30 tableta

Perfectil Hair siguron mikronutrientë thelbësorë.

  • Me vitamina dhe minerale specifike për të ushqyer flokët, duke ofruar gjithashtu mbështetje të trefishtë aktive për shëndetin dhe pamjen normale të lëkurës, flokëve dhe thonjve.
  • Flokët shërbejnë për një qëllim të vlefshëm biologjik për të mbajtur kokën ngrohtë dhe ndihmojnë në rregullimin e temperaturës së trupit. Flokët kanë dy struktura të dallueshme - së pari, vetë gjëndra, e cila qëndron në lëkurë dhe së dyti, boshti, i cili është ajo që është e dukshme mbi lëkurën e kokës.
  • Në mënyrë tipike, çdo qime qëndron me ju për tre deri në pesë vjet derisa të bjerë ose të rritet, pastaj një fije floku e re fillon të rritet. Shpejtësia e rritjes së flokëve është rreth 1,25 centimetra ose 0,5 inç në muaj, ose rreth 15 centimetra ose 6 inç në vit.
  • Perfectil Hair është një formulë e specializuar e zhvilluar për të ofruar mbështetje edhe më të madhe për flokët tuaj dhe është krijuar për të plotësuar rutinën tuaj të përditshme të bukurisë.

Perfectil Hair është formuluar për t'u ushqyer nga brenda me mikronutrientë duke përfshirë:

  • Biotina, Seleni dhe Zinku, të cilat të gjitha kontribuojnë në ruajtjen e flokëve normalë.
  • Bakri i cili kontribuon në pigmentimin normal të flokëve (ngjyrës).
  • Gjithashtu përfshin aminoacide, kolagjen detar, inositol, ekstrakt pluhuri i bishtit të kalit dhe ekstrakt të farës së rrushit.

Perfectil Hair mbështet të gjitha fushat kryesore të bukurisë: lëkurën dhe thonjtë, me mbështetje shtesë për shëndetin e flokëve duke përfshirë:

  • Riboflavina (vit. B2), niacina (vit. B3), biotina, plus mineralet zink dhe jod kontribuojnë në ruajtjen e lëkurës normale.
  • Vitamina C kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të lëkurës.
  • Seleni i cili kontribuon në ruajtjen e thonjve normalë.Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë pas ushqimit.

Shiko edhe