Webber Naturals Collagen 30 with Hyaluronic Acid * 180

Webber Naturals Collagen 30 with Hyaluronic Acid * 180

Lekë 5,000.00
Title:  
Forconi nyjet tuaja duke përmirësuar njëkohësisht lëkurën me Kolagjen dhe Acid Hialuronik.

180 tableta

Forconi nyjet tuaja duke përmirësuar njëkohësisht lëkurën me Webber Naturals Collagen 30 with Hyaluronic Acid. Acidi hialuronik i shtuar, që gjendet në indin lidhor të trupit, ndihmon në lubrifikimin dhe jastëkimin e nyjeve duke reduktuar dhimbjen e kyçeve. Punon me kolagjenin për të ruajtur kockat, kërcin dhe indin e përgjithshëm lidhës të shëndetshëm.

Kolagjeni 30 përmban Verisol® të studiuar klinikisht, një përbërës i përbërë nga peptide kolagjeni. Kolagjeni 30 përmirëson lëkurën nga brenda duke stimuluar krijimin e kolagjenit të ri, të shëndetshëm, duke zbutur formimin e rrudhave dhe duke rritur elasticitetin dhe densitetin e lëkurës – të gjitha në më pak se 30 ditë!

  • Redukton rrudhat e syve në më pak se 30 ditë
  • Ofron mbështetje atletike të kombinuar me përfitime të shëndetit të plakjes
  • Ndihmon në reduktimin e dhimbjeve të kyçeve të lidhura me osteoartritin
  • Përfshin vitaminën C, acidin hialuronik, glutaminën dhe biotinën për të mbështetur sintezën e kolagjenit
  • Mbështet shëndetin e gjithanshëm të indit lidhor për lëkurën, nyjet, muskujt, flokët dhe thonjtë
  • Përmban Verisol të hulumtuar klinikisht, peptide kolagjeni të tretur lehtësisht

  • Recommended dosage (adults): 3 tablets 2 times daily or as directed by a physician.
  • For joint pain associated with osteoarthritis: Use for a minimum of 5 months to see beneficial effects.

Shiko edhe