Now Zinc 50 MG * 100

Now Zinc 50 MG * 100

Lekë 1,350.00
Title:  
Suplement ushqimor me baze zinku,i cili është një mineral thelbësor për funksionin e shumë organeve dhe sistemeve në organizëm përfshirë sistemin skeletor, imunitar, neurologjik dhe endokrin.

100 tableta 50 mg

Zinku është një mineral thelbësor për funksionin e shumë organeve dhe sistemeve në organizëm përfshirë sistemin skeletor, imunitar, neurologjik dhe endokrin. 

Zinku është i nevojshëm si kofaktor për shumë reaksione enzimatike të lidhura me proteinat dhe metabolizmin e karbohidrateve, sintezën e ADN/ARN dhe sinjalizimin intraqelizor. 

Zinku gjithashtu luan një rol kritik në neutralizimin e radikaleve të lira dhe në një plakje të shëndetshme.

  • Suport për sistemin imunitar.
  • Suport për funksionin e enzimave.

Doza e rekomanduar është 1 tabletë në ditë gjatë një vakti.

Shiko edhe