HealthAid Zinc Gluconate 70 MG* 90

HealthAid Zinc Gluconate 70 MG* 90

Lekë 1,820.00
Title:  
Suplement ushqimor me bazë zinku i rëndësishëm për shumë procese metabolike në organizmin tonë.

90 tableta 70mg

Zinku është një mineral thelbësor që gjendet në pothuajse çdo qelizë dhe është jetik për procese të shumta në trup.
Zinku stimulon aktivitetin e disa enzimave dhe për këtë arsye është i përfshirë në rritjen normale të qelizave dhe maturimin seksual dhe rritjen e imunitetit.

Zinku indikohet në:

  • Funksionimin normal të gjëndrës së prostatës.
  • Indikohet për meshkujt që vuajnë nga impotenca, infertiliteti dhe zvogëlimi i numrit të spermatozoideve.
  • Indikohet në të moshuar që kanë probleme me shëndetin mendor.
  • Indikohet për individet që ndjekin dieta të varfëra në nutrient dhe kalori.
  • Personat që i janë nënshtruar një operacioni kohët e fundit, pësuan një dëmtim ose ata me probleme të lëkurës.
  • Indikohet në individet me imunitet të ulur.

Doza e rekomanduar për fëmjët mbi 6 vjeç është një tabletë në ditë.

Doza e rekomanduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç, një deri në dy tableta në ditë.
Mos e tejkaloni dozen e rekomanduar ditore.

Shiko edhe