BLOG

Melanoma- Vështrim i përgjithshëm

Melanoma është kancer i lëkurës i shkaktuar nga një tumor malinj i melanociteve. Melanocitet janë...
Lexo më shumë

Kujdesi ndaj buzëve!

Kujdesi ndaj buzëve! Kur mendojmë për kujdesin e lëkurës, fokusohemi tek fytyra, ndoshta duart dhe...
Lexo më shumë

Valentines Day Date- Dhuroji Dashuri Lëkurës Tënde!

Nuk ka asgjë më romantike se Dita e Shën Valentinit. Është një ditë për të...
Lexo më shumë

Retinoli dhe roli i tij në lëkurë

Lëkura është indi më i gjerë dhe më i bollshëm në trupin e njeriut. Ashtu...
Lexo më shumë

Si të kujdesemi për lëkurën gjatë sezonit të festave!

Festat ofrojnë mundësi të mrekullueshme për të kaluar kohë me familjen dhe miqtë tuaj, për...
Lexo më shumë

Ndikimi i Rrjeteve Sociale në Kujdesin ndaj Lëkurës

Përdorimi i rrjeteve sociale dhe praktika e editimit të fotografive është rritur jashtëzakonisht gjatë viteve...
Lexo më shumë
Duke treguar1-6 të 32 Rezultateve