Aboca Libramed * 84

Lekë 3,080.00
Title:  
Suplement ushqimor, që ndihmon në kontrollin e pikut glicemik duke reduktuar thithjen e karbohidrateve dhe yndyrnave.

84 tableta

Aboca Libramed, falë Policaptil Gel Retard, vepron në zorrë duke formuar një xhel shumë viskoz, që favorizon kontrollin e pikut të glicemisë pas ngrënies, duke reduktuar sasinë dhe shpejtësinë e përthithjes së karbohidrateve (efekti i vonuar).

  • Kjo gjithashtu çon në një ulje të ndjenjës së urisë dhe përgjumjes pas ngrënies.
  • Përveç kësaj, me të njëjtin mekanizëm, Policaptil Gel Retard kufizon përthithjen e yndyrave, nxit transitin e zorrëve dhe rregullon konsistencën e jashtëqitjes.


Doza e rekomanduar:

  • Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç :3 tableta para dy vakteve kryesore.
  • Fëmijët nga 8 deri në 12 vjeç :2 tableta para dy vakteve kryesore.Shiko edhe