Esi Caffe Verde * 60

Esi Caffe Verde * 60

Lekë 1,750.00
Title:  
Suplement me përmbajtje bimore, për humbjen në peshë dhe eleminimin e lëngjeve të tepërta.

60 kapsula-500 mg

Suplement, i cili favorizon humbjen e peshës trupore dhe eleminimin e lëngjeve të tepërta duke stimuluar diurezën.
Ka në përmbajtje çajin jeshil.
Gjethet e bimës së çajit janë të pasura me substanca antioksidante, të cilat duhet të ekstraktohen përpara se gjethet të kalojnë në proçesin e fermentimit.
Ky proçes bën që gjethet të marrin një ngjyrë tipike të zezë.

-Kapsulat janë të përbëra nga fibra bimore me prejardhje nga fermentet e tapiokës. 
-Produkti është natural, pa ngjyrues artificialë, lehtësisht i tretshëm dhe i përshtatshëm për veganët dhe vegjetarianët.
Doza e rekomanduar është 2 kapsula në ditë.
Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç.

Shiko edhe