Caudalie Organic Herbal Teas * 30 GR

Lekë 1,500.00
Title:  
Përzierje e shijshme e pesë bimëve të dobishme organike: kanellë , boronicë, red vine , lëvore e ëmbël portokalli dhe rrush i zi pa fara.

20 bustina

Çajrat Bimorë Organikë Draining janë një përzierje e shijshme e pesë bimëve të dobishme organike: kanellë , boronicë , red vine , lëvore e ëmbël portokalli dhe rrush i zi pa fara.
Këto çajra të shijshëm bimor janë ndihma e përsosur për dobësimin, duke ndihmuar në eleminimin e ujit dhe toksinave.
Kanella shton një goditje në infuzion para se të lëshojë vendin për aromat më delikate.

Përfitimet:

  • Eleminon ujërat e tepërt.
  • Promovon eliminimin e toksinave.
  • 100% përbërës me origjinë natyrore.

Vendosni një bustinë çaji në ujë të zier vetëm për 5 minuta ose 3 bustina çaji në 1.5 litra ujë, të nxehtë ose të ftohtë. Shijoni gjatë gjithë ditës.

Shiko edhe