Health aid spirulina tb 500mg kt*60

HealthAid Spirulina * 60

Lekë 2,030.00
Title:  
Suplement ushqimor me përmbajtje të Spirulinës.

500 mg

Tabletat Spirulina janë formuluar nga ekstrakte që rrjedhin nga bimë të egra të krijuara ose të rritura organikisht, të përpunuara 
në mënyrë të përpiktë për të ruajtur pastërtinë dhe fuqinë e lartë të produktit.

Ideale për humbje në peshë pasi krijojnë ndjesinë e ngopjes.
  • Kanë veti detoksifikuese
  • Ulin nivelin e kolesterolit në gjak
Tabletat Spirulina janë ideale për vegjetarianët dhe personat që mbajnë një dietë ushqimore. 
Të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: Një tabletë në ditë, pas ushqimit.
Nëse është e nevojshme, dozimi mund të rritet në dy tableta në ditë.

Konsultohuni me staf profesionist para administrimit të suplementit nëse jeni shtazënë, gjatë periudhës së laktacionit ose duke 
u trajtuar me barna të tjera.

Shiko edhe