Arthryl 1500mg bust kt*20

Arthryl * 20

Lekë 1,347.00
Title:  
Suplement për artikulacionet.

20 bustina-1500 mg

Arthryl rekomandohet të përdoret në trajtimin simptomatik të osteoartritit.
Osteoartriti është një sëmundje jo-inflamatore e kyçeve.
Substanca aktive glukozamina (në formën e glukozaminës sulfat), një kripë e glukozaminës amino monosakaride natyrale që gjendet gjithashtu në organizmin e njeriut.
Glukozamina luan një rol të rëndësishëm në përbërjen biokimike të kërcit.
Përdoreni produktin gjithmonë sipas udhëzimeve të mjekut.
Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj nëse nuk jeni i sigurt.

Doza standarde dhe udhëzimet për përdorim:
- Treteni përmbajtjen e një bustine në një gotë me ujë dhe pijeni menjëherë pas përgatitjes, 1 herë në ditë, mundësisht pas ushqimit.
- Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

Ky produkt nuk është i rekomanduar për fëmijë dhe adoleshentë nën 18 vjeç. 
Mos e përdorni nëse jeni shtatzënë ose jeni duke u ushqyer me gji.

Lehtësimi i simptomave (veçanërisht lehtësimi i dhimbjes) mund të përjetohet vetëm pas disa javësh. Suplementi nuk ka për qëllim të trajtojë simptomat e dhimbjes akute. Nëse nuk ka lehtësim të simptomave pas një periudhe trajtimi prej 2 deri në 3 muaj trajtimi të vazhdueshëm me Arthryl, duhet të konsultoheni me mjekun.

Shiko edhe