ATC Çaj Mente * 175 G

ATC Çaj Mente * 175 G

Lekë 520.00
Title:  
Çaj Mente.

175 g

Çaji nga gjethet e mentes është një çaj shumë freskues, mjaft i popullarizuar dhe i përdorur në vendet e Afrikës Veriore si Maroku. 

Njihet për aftësinë e tij për të qetësuar sistemin nervor, për të reduktuar gazrat (gazrat dhe fryrjet), stimulon biliare dhe përdoret si rehidratues në kushtet e diarresë dhe shqetësimeve gastrointestinale. Nenexhiku është i pasur me mentol dhe tanine. 

Ky çaj mund të shijohet me pak akull, i zbukuruar me gjethe të freskëta nenexhiku.

Shiko edhe