Chicco roll on anti zanzare fl*60 ml

Chicco Roll On Anti Zanzare 60 ML

Lekë 780.00
Title:  
Roll - on kundër mushkonjave.

60 ml

Chicco Roll On Anti Zanzare ka në përmbajtje ekstrakte me bazë bimore, të krijuara posaçërisht për të mbrojturt lëkurën delikate 
të fëmijëve nga sulmet e mushkonjave.
Ka veprim hidratues dhe lë lëkurën e butë dhe me një aromë të këndshme.
Ofron mbrojtje të vlefshme nga mushkonja tigër (Aedes Albopictus).

Pa alkool, pa ngjyrues dhe pa paraben, produktet Chicco janë të përshtatshme për:

  • fëmijë dhe foshnja (nga 3 muajsh e lart)
  • gra shtatzëna 
  • persona me lëkurë të ndjeshme

Masazhoni zonën e prekur.
Nëse është e nevojshme, përsëritni aplikimin pas disa minutash.

Shiko edhe