Chicco anti mosquito device ultrasound spina bright

Chicco Anti Mosquito Device Ultrasound Spina Bright

Lekë 1,980.00
Title:  
Pajisje kundër mushkonjave me ultrasound dhe dritë.

-

Pajisja kundër mushkonjave Chicco vepron nëpërmjet teknologjisë me ultratinguj që bezdis mushkonjat, por që nuk shkakton
efekt të padëshirueshëm tek njerëzit.
  • Ka një dritë pulsuese gjatë natës dhe është ideal për dhomën e fëmijëve.
  • Nuk lëshon kimikate dhe për këtë arsye nuk është e nevojshme të ajrosni dhomën pas përdorimit të pajisjes.
  • Konsumon shumë pak energji.
  • Për shkak të karakteristikave të tij tekniko-funksionale, performanca e produktit mund të reduktohet ose të bëhet joefektive me lloje të veçanta të mushkonjave ose në gjerësi të ndryshme gjeografike.

-

Shiko edhe