ATC Çaj Molle, Kanelle & Hibiskus * 285 G

ATC Çaj Molle, Kanelle & Hibiskus * 285 G

Lekë 810.00
Title:  
Çaj Molle, Kanelle dhe Hibiskus.

285 g

Frutat e mollës së egër, përmbajnë acide organike, por me shumicë kanë acid malik , vitamina: karotin, B1, B6 ,C dhe P. Eshtë e pasur shumë me minerale si hekuri, zinku, kalciumi. Përdoret ne rastet e diarresë, si dhe kundër acarimeve të grykës e faringut. 

Prania e kanellës është një burim antioksidantesh, mbron zemrën dhe ndihmon në rënien në peshë. 

Lulet e Hibiskusit të cilat kanë qenë të përdorura që në Egjiptin e lashtë kanë efekt diuretik dhe ulin temperaturën.

Shiko edhe