Beurer IH Nebuliser

Lekë 7,332.00
Varianti:  
Nebulizator me teknologjinë e ajrit të kompresuar.

-

Beurer IH Nebuliser është një nebulizator me teknologjinë e ajrit të kompresuar.
Është në dispozicion në 2 opsione:

  • IH 26- Nebulizator me teknologji me ajër të kompresuar dhe mjegullim të lartë përfshirë. dush hundës. Rritni mirëqenien tuaj me thithje. Nebulizatori mund të lehtësojë simptomat e astmës, ftohjes dhe sëmundjeve të frymëmarrjes.
  • IH 60- Nebulizator i vogël me teknologji me ajër të kompresuar me kohë të shkurtër inhalimi. I vogël, i lehtë dhe tepër i qetë nebulizatori është shoqëruesi ideal për trajtimin e rrugëve të sipërme dhe të poshtme të frymëmarrjes, si dhe ftohjet, astmën dhe sëmundjet e frymëmarrjes kur udhëtoni.

Shiko edhe