Pic Air Family Evolution

Lekë 9,300.00
Title:  
Aerosol gjithëpërfshirës, teknologjikisht i avancuar që është krijuar për të gjithë familjen.

-

PIC AirFamily Evolution është një aerosol gjithëpërfshirës, teknologjikisht i avancuar që është krijuar për të gjithë familjen.

Ajo thjeshtëson dhe shpejton çdo fazë të terapisë me aerosol, që nga përgatitja deri tek ruajtja.

Çfarë e bën të veçantë?

Kupa ekskluzive Pic Acti Fast Pro, që nebulzion 20% më shpejt për një terapi aerosoli më të shpejtë dhe të targetuar.

Air Family Evolution vjen në shtëpinë tuaj me gjithçka ju duhet:

  • 1 kupë nebulizimi Pic Acti Fast Pro
  • 1 maskë e butë për të rritur
  • 1 maskë e butë për fëmijë
  • 1 aplikator për hundë
  • 1 tub lidhës

Përveç kësaj, në paketim do të gjeni edhe çantën e aerosolit, kështu që në fund të përdorimit mund ta ruani dhe mbroni atë deri në përdorimin tjetër.


Të përdoret sipas nevojës.

Shiko edhe