Pic Miss Bibi

Lekë 9,500.00
Title:  
Aerosol praktik dhe silencioz për fëmijët dhe të rriturit.

-

Miss Bibi është një aerosol simpatik me mikropiston PIC, praktik dhe silencioz, i studiuar posaçërisht për më të vegjlit.

Falë dizenjos miqësore për fëmijët, lehtëson momentin e terapisë me aerosol: forma e veçantë e breshkës, ngjyrat e buta jane në sintoni me fëmijët – edhe për më të vegjlit, të moshës 0-3 vjeç.

Mikropistoni i brendshëm lejon që Miss Bibi të ketë dimensione kompakte duke zvogëluar zhurmën dhe kohëzgjatjen e terapisë, duke ofruar performancë të lartë.

Miss Bibi siguron një set të pasur me aksesorë:

  • 1 maskë për të rritur
  • 1 maskë për fëmijë
  • 1 aplikator për hundë
  • 1 aplikator për gojë
  • 1 tub
  • 1 kupë PIC Acti Fast Pro.

Të aplikohet sipas nevojës.

Shiko edhe