Isomar Nasal Aspirator

Isomar Nasal Aspirator

Lekë 610.00
Title:  
Aspirator nazal.

-

Isomar Nasal Aspirator, projektuar për të çliruar vrimat e hundës së foshnjës nga sekrecionet e tepërta të hundës dhe për të mundësuar frymëmarrjen. 

Në çdo paketë: 1 filtër tashmë ivendosur+ 3 filtra rezervë.

Filtrat zëvendësues janë në pako prej 20.

Është një pajisje mjekësore

-

Shiko edhe